Gratis fragt ved køb over 600 kr. Levering 2-4 dage. Kundeservice: info@fairtowear.dk. Tlf. 2811 3988.
Økologisk og bæredygtigt
Du er her:    Forside >  Om os > Hvad vil vi?
Hvorfor vil fair to WEAR sælge økologisk tøj?

Det er fair to WEARs mission er at bidrage til et sundere og mere bæredygtigt klima for natur og mennesker. Vi vil samtidig vise, at bæredygtigt tøj sagtens kan være smart og moderigtigt - og at det ikke koster mere end traditionelt tøj.

Råvarerne til økologisk stof er dyrket uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler og udgør derfor et miljøbeskyttende alternativ til traditionelt fremstillede tekstiler. Både under dyrkningen, stofproduktionen og syningen er de økologiske tekstiler derfor sundere for de mennesker, der arbejder med dem.

For dig som forbruger har det den fordel, at du køber et produkt, der ikke fremkalder allergi, eksem eller andre lidelser - samtidig med at du gør en positiv forskel for producenterne.

Fair Trade betyder "retfærdig handel" og er et alternativ til den traditionelle globale handel. Formålet er at udligne de kolossale forskelle mellem rige og fattige lande (i- og u-lande). I praksis sker dette ved at arbejderne i Fair Trade projekter får højere løn, samt at de bor og arbejder under bedre forhold end de, der ellers gælder i deres lokalområder.

F.eks. er de garanteret en anstændig bolig og at deres børn kan gå i skole i stedet for at arbejde. I butikkerne sælges Fair Trade produkter til kunderne uden den enorme profit, som konventionelle butikker eller mærker ellers lægger oven i prisen.